Популярният крими герой Кубрат Маринов - Каци е намушкал клиент пред бар в Бяла Слатина. Това предаде BulNews.

Eкшънът се е разиграл в събота през нощта. 44-годишният Кубрат Маринов е бил в нощния клуб със свои приятели, където компанията се почерпила солидно.

Около 3.30 часа в заведението били останали последни той и негов авер и решили да си тръгват. На излизане от бара двамата се спречкали и пред заведението Каци извадил нож, след което побеснял и намушкал 30-годишния си приятел няколко пъти.

Свидетели веднага подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнала линейка. Раните на пострадалия са обработени в спешния център в Бяла Слатина, след което той е транспортиран във врачанската болница.

Полицията в Бяла Слатина е работила цяла нощ по случая, като останалите от компанията са били намерени и разпитани от органите на реда. Нападателят се е укрил, но днес неговият адвокат се е обадил в полицията и е заявил, че утре сутринта извършителят ще се предаде.

Любопитно е, че негов защитник е бившият градски прокурор на София Николай Кокинов.

В Бяла Слатина се коментира, че Каци редовно е под въздействието на упойващи вещества и разпространява такива. В партийните централи той е известен като човек, на който може да се разчита при купуването и продаването на гласове.

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда.