Зверската катастрофа, която стана тази сутрин на бул. Рожен, продължава да затруднява движението по пътната артерия, видя репортер на БЛИЦ.

Жестока катастрофа е станала на бул. "Рожен" в София, посока център преди надлеза, алармират читатели на БЛИЦ. В инцидента участват автобус на градския транспорт номер 85 и няколко леки автомобила. На мястото има полиция, линейки и пожарна. Има огромно задръстване. Движението е затруднено и в двете посоки. Според друг наш читател, катастрофите са две. При първия инцидент са се ударили две коли в автобус 85, а при втория две коли. Движението е блокирано.

"Зверска катастрофа има в момента на бул.Рожен посока център преди надлеза.В ПТП то имаше автобус на градския транспорт номер 85 и седем леки автомобила.Имаше полиция на мястото движението е затруднено и в двете посоки", пише ни на електронната поща Росен Благоев.   Според други очевидци най-вероятно разлят на пътното платно бетон е причина за верижната катастрофа столичния бул. "Рожен". 

Един човек е пострадал след поредица от катастрофи на бул. „Рожен“, гласи официалното съобщение на пресцентъра на МВР. Човекът е леко пострадал и е откаран за преглед в болница. Общо 9 автомобила са участвали в поредицата от инциденти, като от МВР уточниха, че катастрофите не са верижни, а са се случили една след друга, информира "Фокус". Вероятната причина за пътнотранспортните произшествия е разлята на пътя строително-монтажна смес. 

 

Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Оператор: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ