Единственият възможен начин да се преборим с пандемията, са ваксините. 

Това твърди на стената си във Фейсбук политикът и общественикът Константин Мишев. 

Той разкрива, че вече се е ваксинирал и е имал леки неразположения, но все пак си е струвало. 

Ето какво разказва Константин Мишев:

"Да докладвам как се чувствам, след като ми сложиха AstraZeneca and Oxford University vaccine. Имам описваните от фирмата и медицинските институти следваксинационни симптоми.

Болят ме мускулите и ставите. Боли ме леко главата.... през ноща беше по-силна болката. Рамото и ръката, където ме инжектираха, също ме наболяват. Нямам горещи вълни както се случва при други ваксинирани.

Не е нещо страшно....прилича на лек грип. А....и нямам апетит. Умора и общо неразположение. Но пък чета, че това означава, че организмът ми се бори и приспособява и е по-добре така, отколкото ако нищо не чувства човек."

Няколко дни по-късно Константин Мишев допълва още по темата:

"Екзорсизъм - или трябва ли да се прилага тази практика за изгонване на демони или други зли духове от "костовистите"? Това не е моя идея. Току-що ми я сподели мой близък приятел, който е лекар.

Разправям му за вчера и как съм се опитал да убедя хората, че има ваксини в болниците и че организацията е много добра. Целта ми беше да не се поддават на облъчването по време на предизборната борба и да не вярват на лъжите. Става дума за човешки живот.За един живот и за много човешки живота.

Та този лекар съвсем сериозно и отговорно ми каза, че за "костовизма" няма съвременно лечение. Само в практиката на екзорсизма има някаква надежда.

Макар и малка. Според него тези хора са обладани и няма измислени още антидепресанти за подобно вселяване на зли духове в умовете и душите им.

А към нормалните хора - 24 часа след ваксината вече се чувствам добре. Идете и се ваксинирайте! Не вярвайте на лъжите! Те са готови половин България да измре, но да се докопат до властта."

 

Екзорсизъм - или трябва ли да се прилага тази практика за изгонване на демони или други зли духове от "костовистите"?...

Публикувахте от Константин Мишев в Вторник, 30 март 2021 г.