Компанията KAI, със седалище в Токио, вече над 110 години развива традицията в производството на режещи инструменти и сродни изделия с отлична функционалност, острота и дълъг живот. Благодарение на тези качества,продуктите KAI автоматично се причисляват към най-добрите в света. Качество и съвършенство се дължи на една вековна култура и традиция в японското самурайско изкуство на коване на мечове.

Професионалните серии готварски ножове са част от широката палитра продукти на KAI, които са с красиви форми и изключително добре съобразени спрямо приложението си. Те съчетават перфектен дизайн и най-модерна техника с полъх от културата на храненето на Далечния изток.

Представяме Ви : SHUN

Серията SHUN принадлежи към най-обхватните серии дамаски ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи.


Всеки нож SHUN получава уникален и индивидуален характер, посредством облагородяване на естествено красивите дамаски шарки. Така всеки нож се превръща в единствен екземпляр – в произведение на изкуството, получено чрез ръчна изработка, техника и дизайн.


Техниката, възникнала от ковашкото изкуство на японски самурайски мечове, е адаптирана от серията SHUN за производство на западни форми на остриетата. SHUN предлага на европейските готвачи формите, с които са свикнали, но съчетани с традиционно японско качество.

Останалата ни палитра от продукти можете да разгледате на : www.chunche-bg.com