Една голяма любов, оцеляла през годините, вече е узаконена. Пищна и уникална сватба вдигнаха Станислав Георгиев и Павлина Антова от Кюстендил. Безумно влюбеният Станислав запали ТИР-а си и противно на цялата показност с лукс лимузини и снобарска парадност, той спря голямата машина, украсена с балони, пред дома на любимата си, качи Поли на ръце и двамата потеглиха на рейд из целия град, надувайки клаксона.
ТИР-ът, собственост на благоевградската фирма, бе украсен както подобава за подобни тържества и любезно отстъпен от собствениците на, за да изпълнят мечтата му, пише struma.com.Във фирмата всички обичат Стани, който е пословичен с чувството си за хумор, добрината си и високия си професионализъм.От снимките е видно, че и любимата му не му отстъпва, тандемът им е уникален и винаги буди нескрита симпатия към всички, които ги познават.

Облечени като по журнал, младоженците предизвикаха буря от емоции в празничния им ден, превърнал се в незабравимо преживяване за гостите им, близки, роднини и колеги, прибрали се от пътуванията за сватбата.