Лидерът на партия "Атака" и кандидат-кмет на София Волен Сидеров упражни правото си на глас. "Гласувах за това, най-после София да има кмет мъж, който може решително да свърши няколко неща", каза Сидеров. 

"Ще кажа най-важните. Да се справи с онези, които тровят децата ни - наркодилърите. Те ще бъдат размазани при моето управление. Просто изчистени от града.Тези, които обират къщи, апартаменти офиси също.

Да се върнат парите на софиянци в техни ръце, а не да отиват в олигарсите. 700 милиона трябва да отидат към кварталите, към всички проблеми, които трябва да се решат. Така, че да имаме безплатен градски транспорт за пенсионери и инвалиди.

Да имаме безплатни детски градини, това е възможно да се направи. А не 700 милиона да отиват в момента в джобовете на отделни олигарси, които стават милиардери, а София става по-мръсна.

Гей парадите ще бъдат забранени. Ще има сигурност. И жителят на най-отдалечения квартал ще чувства, че има грижа.

Ще знае как се харчат парите. Ще се прекратят концесията със "Софийска вода" и договорите с фирмите, които прибират огромни пари, но не правят нищо. Всичко това ще го направя само аз", каза Сидеров. 

Подадох оставка категорично и окончателно. Няма да се върна в народното събрание, подчерта лидерът на "Атака".