След като Георги Георгиев, прочул се като човека на Цветан Василев за улични „протести“, обяви, че щял да става донор на жена си, а в началото на ноември прокуратурата му забранила да пътува до болницата във Франция (заради обвинението за хулиганство, което си спечели след побой над журналисти), държавното обвинение веднага разреши заминаването му.

Сега обаче „Боец“-ът на източилия милиарди от КТБ беглец от правосъдието, изведнъж нагло заяви, че „нямало да мърда от тук“!

Същевременно Георгиев изрично признава, че още на 08.07.2019г. му е била наложена мярка за неотклонение и е знаел, че не може да напуска страната, но очевидно е целял създаване на изкуствено напрежение.

За да може публично да обвини „мракобесната“ прокуратура че „убива“ по този начин съпругата му.

Друг е въпросът, че вероятно умишлено, самият Георгиев изобщо не е поискал пътуването да му бъде разрешено, за да може да представи цялата ситуация в черно.   

Изумлението на шепата му привърженици от тези негови действия, със сигурност е голямо. Но още по-безумно е, че Георгиев обвинява в престъпление прокурорът от видинската прокуратура, който го бил пуснал, а също така със задоволство отбелязва, че органите на МВР и прокуратурата били „паднали в собствения си капан“!

Сега бръщолевенията на Георгиев стигат до там да твърди, че видинската прокуратура, макар да знаела, че можел да се укрие, все пак го пуснала извън страната и с това била престъпила закона, защото така де факто го „укривала“ и му ставала съучастник?!

Част от поста на Георгиев във фейсбук, в който обвинява прокуратурата, че му станала съучастник и го „укривала“

Наистина, проблемът при Георгиев вероятно е медицински, но съвсем не се заключава само в заболяването на съпругата му. Цирковете обаче, които разиграва пред очите на цялото общество, вече преминават всички граници на нормалността.