Романтика на палатка в планината, почивка на море или пътешествие в чужбина в последните дни на лятото – мисията е възможна, благодарение на кампанията „Пари за твоето лято“.

Звучеше страхотно, когато моят приятел  даде идея как да продължим лятото през септември и вече пътуваме към нашата мечтана почивка, за вълнуващи преживявания в диви условия, каквито и двамата много харесваме.

И не, нямаме грижа за парите, всичко е точно – имаме си достатъчно, за да си изкараме супер, защото и двамата се възползвахме предложението на Ferratum за заем до заплата, за което кандидатствахме за няколко секунди изцяло онлайн.
 

Освен това по този начин участваме в лятната промо кампанията

„Пари за твоето лято“
Всеки може да се включи в нея, като преди това се възползва от един от двата продукта –“ Заем до заплата“ и „Кредит на вноски“  Първият е бърз и удобен начин да разполагаме с нужните средства в подходящ за нас момент. Кандидатстването е лесно, може да стане онлайн, а отпусканите суми са от 50 до 1000 лв. за срок на погасяване от 5 до 45 дни. А с „Кредитът на вноски“ могат да бъдат изтеглени по-големи суми – до 6000 лева със срок за погасяване от 2 до 18 месеца. Отново кандидатстването е бързо, лесно и онлайн.

Всеки клиент на Ferratum, ползвал един от двата продукта и попълни промокод SCBL09 до 12 септември може да се включи в томбола със страхотни награди. Всичко, което следва да направи, е да се наслаждава на остатъка от лятото и да се почувства истински късметлия в деня на тегленото на 11-те големи награди.
 

11-те награди наистина са впечатляващи

И докато сме на почивка, с моя приятел си мечтаем какво можем да спечелим – 4 чисто нови смартфона със супер свежа камера, надуваем каяк, падъл борд, планински велосипед, дрон или безвъзмеден кредит на стойност до 6000 лв, или 2 безвъзмездни заема до заплата. Аз искам каяк, но моят приятел се надява на дрон (луд е по новите технологии) и само за това говори. А може да стане така, че да не връщаме заема, та нали все пак това е една от наградите!

Представяте ли си той да спечели дрон, а аз да осигуря напълно безплатна ваканция. Е, това се казва почивка! Добре, че изтеглихме кредита навреме. Стискайте палци да сме сред късметлиите на 20-ти септември, когато ще се състои последното теглене на наградите в кампанията „Пари за твоето лято“.

Както се пее в една песен, „отива си лятото, идва есента“, но на нас ни е хубаво, защото с Ferratum изпращането на лятото е бляскаво, а посрещането на есента – изпълнено със спокойствие!

Лятото си отива, но забавлението е 365 дни в годината

За да разведрим лятото си и да бъдем винаги в епицентъра на комуникацията с нашите приятели, от Ferratum Bulgaria са се погрижили да ни предоставят супер актуални и грабващи окото Viber стикери.Готините изображения са с най-запомнящите се фрази на лято 2021 г. Главен герой е финландският ни приятел Мати, който често ни разказва за Ferratum и скандинавската точност, с която компанията се гордее.Ще го видим да казва култови изрази като „Бичим айляк!“, „Как е, брат?“, „На цаца съм!, „Въй, маняк!“, „Те водя на кръчма?“ и още други, които ще ни  накарат да се усмихнем.Всеки потребител може да изтегли напълно безплатно пакета със стикери и да го използва в общуването със своите близки и приятели - за едно по-готино и незабравимо лято във Viber с Ferratum!Пакетът се казва „Айде чил малко!“, а призивът към потребителите е: „Освежи лятото и чата с аверите с новия безплатен пакет стикери от Ferratum!“.

Фератум България, е част от международната финтех корпорация Multitude и е първата компания в България, която отпуска бързи заеми с онлайн кандидатстване и прозрачни условия.


Корпорацията е основана през 2005г. и е със седалище в Хелзинки. Разширява се бързо и днес вече реализира дейността си в 23 страни в Европа, Африка, Южна и Северна Америка и Азиатско-тихоокеанския регион. Като пионер във финансовите мобилни и дигитални технология, Ferratum е в челните редици на дигиталната банкова революция.