Обвиненият в 18 тежки престъпления Васил Божков, който се скри в Дубай, след като отмъкна 700 млн.лв. от хазната, се хвърли да брани побратима си Бобоков, пише "Монитор".

Ел Чапо едва изчака да чуе интервюто по Божков (бТВ) ТВ на обвиняемия Бобоков, а след това и буквално разбиващия коментар на главния прокурор Иван Гешев за паралелната държава на подсъдимите олигарси и политици, и се включи с новата димка през фейсбук.

Хазартният бос се ожалва, че законите не се спазват от институциите, но отново по заучен стил се вади от числото на гражданите, които трябва да ги спазват. Явно поставяйки се над закона, Ел Чапо пак развя вехтата теза за данъците, за Владислав Горанов и отново нападна държавата и прокуратурата, които му търсят сметка за престъпленията.

Прикачва услужливо и линкове към интервюто на Бобоков пред Божков (бТВ) ТВ, която се превърна в трибуна на мейнстрийма. Приключва поста с жалейка, че и той бил подал сигнал, но още не го викали на разпит.

Божков дава и поредното доказателство, че е в симбиоза с останалите обвиняеми Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев, като услужливо рекламира и поръчковия клип на Антикорупционния фонд за "осемте джуджета".