Продължават разкритията за Вера Иванова и останалите майки от "Системата ни убива".

Както БЛИЦ писа, оказва се, че сегашните представителки на организацията на практика са я откраднали.
Те са се вклинили в нея, след което са пристанали за пари на Мая Манолова, докато срещу измамените жени не са започнали да валят всякакви проверки. От данъчни до социални, които да гледат дали се грижат добре за болните си деца.

Ето какво разказва потърпевша майка:

"Мили хора както повечето ми приятели знаят тук не пише Стефан, защото той не може!

Пиша аз майка му и пазя този профил именно за случаи като този!

Блокирани са основния ми профил Рени Григорова и другия Рени Михайлова!

Хората, докладвали ме, не харесаха това, че написах за тях истината, а именно че опорочиха протестите на родителите на деца/хора с увреждания! Че продадоха нееднократно нещо, което не им принадлежи, а именно идеята на борбата ни, вкарана в слогана "Системата ни убива"!

Сега тези пет жени ще отмъщават, те нямат друго оръжие освен да докладват тук и в прокуратурата или други подобни институции против които сега протестирали!

Те правиха доноси, ще го правят и сега, защото толкова могат! Евтините им пърформанси и демонстрации водят само до едно ответен удар срещу всички нас хората с увреждания!

Въпреки тези пет жени аз продължавам да се боря, майната им изначално и последъчно и каквото и да направят аз знам, че съм различна от тях, че гледам детето си, не го излагам на риск и не съм евтина като тях!Предполагам,че и този профил ще бъде спрян до края на деня, защото са видели че правя поредната кампания за сина си и искат всячески да ме смачкат, ми ок, ама надали, защото ще се боря, а на тях майната им по-щастливи или душевно богати няма да станат, защото сърцата им са обвити в екстременти!Ще се видим на другите ми профили,а дотогава майната им на ПП, шото са такива! За справка не се различават от ПКП!

https://platformata.bg/bg/?option=com_jgive&view=campaign…

P.S.Моля споделяйте, защото вече три години тези лъжат и вредят,а това рефлектира във всички нас хората с увреждания, техните родители и близки! Всеки има свободна воля да изказва мнение и да протестира стига това да не вреди на здравето и живота на другите хора!"