Жена от Пловдив разказа за сблъсъка си с Кристиан Екмекчиян, който предизвика брутална катастрофа в центъра на Пловдив. Припомняме, че младежът загина на място в инцидента, но и отне живота на Теодора Николова, имала злощастния късмет да се вози до него на предната седалка.

Директорът на пловдивската полиция огласи главната причина за страшната катастрофа с два трупа СНИМКА

"Преди около месец този младеж едва не ме уби с детето ми. Със сина ми бяхме в колата. Щеше да ни отнесе и да стане голямо меле, защото човекът много бързаше. Грозната случка се разигра до Спортен комплекс ВСИ в Пловдив".

Профуча със същия джип, с който е станала и катастрофата от онази нощ", разказа пред вестник "Труд" Милена Димитрова от града под тепетата.

Експерт с шокиращи разкрития за бруталното меле със загинали младежи в Пловдив! Джипът летял със...


21-годишният шофьор, който предизвика жестоката катастрофа в Пловдив, е син на служител на Пътна полиция. В джипа, освен загиналите, отзад се возели още двама младежи. Те продължават да са в тежко състояние, но без опасност за живота.

Стажът на водача е 3 години - от януари 2021 година. Кристиан има регистрирани досега 16 нарушения на закона за движение по пътищата.

Автомобилът, с марка "Рейндж Роувър", е фирмен и не се води на името на негово име.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!