Скандалът с циганина, който напсува българите и ги нарече "мърши", продължава да нараства. Вече ви съобщихме, че Динко Вълев е издирил момчето в Ямбол и го е наказал. 

Вместо да скастри сина си, майката на младежа публикува във Фейсбук изключително скандално видео. 

В него тя придава още пиперливи коментари по адрес на "българите", говори на нецензурен език и псува като хамалин. 

"Гилберт се разболя от тези българи. Той получи паник атака - да го бият, да го псуват. Всеки път като пусне "лайв", те го обиждат, без той да псува, без да обижда".

Така защитава младия циганин, оплюл България и българите на етническа основа в свое видео в интернет, майка му с изрази, от които става ясно откъде се е научил Гилбертчо на такъв език. 

"Не мога да разбера какво искат тези българи от сина ми. Нормално, изнерви се, ходеше да училище уплашен, биеха го в тая шибаната България, вкараха го в стрес. Детето ми стана лудо заради тях, да ходи по психолог всяка седмица... Нормално е да псува, получи паник атака", споделя на развален български загрижената майка. 

"Който иска да мачка сина ми, ще мине през трупа ми, ще смачка ей туй (показвайки неприличен жест", завършвайки нецензурно тя.

"Махаме се от шибаната ви България", казва тя и продължава да обижда, твърдейки, че за ромите няма никакви социални помощи, нито пък облекчения. 

"Мразим българите", е заключението на циганката.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ В СЛЕДВАЩОТО ВИДЕО СЕ СЪДЪРЖАТ НЕЦЕНЗУРНИ ИЗРАЗИ, НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ!