33-годишният Руси Русев Енев от руенското село Вресово е напуснал България тази сутрин в 05.35 ч. с микробус, без да потърси съдействие от полицията или от други органи по отношение на твърдения от него за побой, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.
Както БЛИЦ съобщи, вчера мъжът се свърза със сайта „Флагман“, за да съобщи, че е пребит от наказателна бригада за бързи кредити заради дълг от 200 лв. Руси разказал в разговор по телефона, че е налаган с юмруци и ритници по цялото тяло и се страхува дори да напусне дома си, камо ли да се оплаче в полицията.
 

"Беше страшно. Казах на жената да бяга, за да не стане нещо с детето. Те и нея удариха, отнесе няколко ритника, дано да й няма нищо. Цялата махала видя какво става”, разказал Руси вчера.
 
Веднага след публикацията служители от Районно управление – Руен се самосезира и извършва щателна проверка проверка по случая. Те обаче успяват да установят единствено, че Руси е потънал вдън земя. Той не е открит в дома си или при някой от близките му. Бременната му жена пък изведнъж получава амнезия и твърди пред ченгетата, че не са посягали на нея или съпруга й.
 
Служителят на фирмата за бързи кредити очаквано отричал да е посещавал Вресово през последните няколко дни.