Родното море се оказа не само източник на прохлада и отдих, но и на късмет, пари и благоденствие. Според запознати с древните ритуали това въобще не е случайно.

Те припомнят, че едно от най-популярните поверия за привличане на пари е свързано именно с морската сол. Всеки, който иска да се замогне, трябва да посипе няколкото монети с морска сол. Това неминуемо ще привлече парите към нас. А тези български градове, в които морската сол може да бъде усетена дори във въздуха, са със силна концентрация на късмет.

Доказателство за това е и статистиката на тотото. Тя показва, че само през последната година, три от джакпотите са спечелени от фишове, пуснати край морето.

Невероятната късметлийка Янка Панайотова от град Царево грабна 1 056 810 лв. Първото нещо, което щастливката направи с част от парите, бе да сбъдне мечтата на съпруга й за яхта. Следващият джакпот от 859 820 лева отиде при Димитър Недев от град Ахелой. Той пуснал своя фиш в друг морски град – Поморие.
 

Айтос пък донесе на Тодор Димитров 332 851 лева, с които той осигури бъдещето на семейството си. Късметлията споделя, че минавал през града и спонтанно решил да пусне готов фиш. Точно той му донесъл джакпота.

Ако ви предстои почивка по морето, не пропускайте да подсилите късмета си. Познавачите на древни поверия дават своята формула за богатство - да се изкъпем в морето с няколко монети в ръка или в джоба на банския, това несъмнено щяло да привлече парите. След това те съветват бързо да тичаме към най-близкия морски тото пункт и да пуснем своя фиш.

Джакпотите на тотото продължава да нараства и за тoзи четвъртък ще достигнат внушителните 7 580 000 лева. В играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата ще бъде 3 840 000 лева.