Полицията разкри и залови четирима младежи, които са нападали и обирали минувачи в столицата в тъмните часове. Най-известен от тях с криминалните си подвизи досега е 19-годишният Георги Митков, познат повече като Жоро Динамото от село Световрачане, пише traffinews.bg.

Той и неговият невръстен съучастник Божидар Иванов (16 г.) от Нови Искър са уличени, че са ограбили половин час преди полунощ на 4 ноември 33-годишния Танев. Мъжът е бил причакан на трамвайната спирка  на площад „Възраждане“. Нападателите го повалили на земята, а после му прибрали телефона, портфейла и около 120 лева.

Полицията е разкрила и обирджиите, които на 9 ноември са нападнали на столичната улица „Средна гора“ велосипедиста Благой Анев и са му отнели всички пари, които имал. Задържани са Даниел Николов (17 г.) и Станимир Великов (19 г.), като и двамата са криминално проявени.

Те са заподозрени и за нападението срещу 23-годишния Димитър Георгиев , който около 2 часа след полунощ на 4 ноември отнесе здрав пердах на улица „Пиротска“, след който се прости с айфона си и наличните пари.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!