Край на изморителното готвене вечер след работа, защото на помощ идва мултикукър Diplomat. Вече не са ви необходими цял куп уреди и съдове, защото мултикукърът Diplomat  ви дава десетки възможности за приготвяне на вашите ястия в един уред.
С мултикукър Diplomat се  готви бързо, може да излизате с приятели, до фризьорския салон, при съседите, той сам ще приготви храната ви.

Разнообразно готвене
Готви в един съд по всякакъв начин: варене, печене,  задушаване или на пара. Сами избирате! Просто слагате съставките на ястието, избирате съответния режим, затваряте капака и край! Той може сам да си избира времето за готвене на едно ястие,  като се съобразява със съставките и обема му. След като сготви – сам се изключва.

Изключително подходящ:
за всички, които искат да имат по-добър и по-здравословен начин на живот
за заети домакини, които нямат много време за готвене
за мъже, които се справят сами в кухнята
за семейства с деца, които се хранят здравословно
за активни хора
за хора, които не спазват здравословни диети и искат вече да го правят
за хора, нуждаещи се от здравословна диета
за възрастни хора

Невероятно ценен помощник в кухнята.
Над 40 миксирани програми за готвене
много миксирани режима на готвене
различни опции за избор на храна
отложен старт за винаги прясна храна
защита - дисплеят се заключва автоматично след задаване на програмата
поддържане на храната топла
голям тъч LCD дисплей и автоматично заключване
енергоспестяващ
удобен за пренасяне –лесно се взима на почивка, на къмпинг, на село или в планината

Над 40 начина да готвим лесно, вкусно и здравословно в един уред
Мултикукър Diplomat разполага с много програми за готвене, зададени по подразбиране.
Уредът има 6 режима на готвене : на пара, задушено, пържено, печено, размразяване на храна, пилаф.
Възможности за избор на храна на практика са неограничени. С него можете да сготвите различни месни ястия, риба и морски дарове, ориз, боб, зеленчуци, кейк, пица, паста, супа, кисело мляко. Благодарение на различните типове програми можем да сготвим десетки видове ястия, десерти и супи, и каквото още се сетите.

Чиста кухня
Решавате проблема с мръсните съдове. С този уред в кухнята ви ще стане по-чисто, по- подредено и няма да се налага да миете няколко съда при сготвянето на едно ястие. Няма миризми в жилището ви, не се налага проветряване. Уредът запазва дълго време топлината на ястието, така че дори да го приготвите часове  преди гостите ви да дойдат, когато го сервирате, то ще бъде като току-що извадено от фурната.
Ястията ви никога повече няма да загарят. Нещо повече – топлината в уреда се разпределя равномерно и храната ви ще бъде балансирано сготвена.

Лесно преносим
Този уред е много подходящ, ако отивате на почивка или къмпинг, защото освен него няма нужда да взимате тенджери, котлони и тигани. Той е компактен, лек и се пренася лесно, с него можете да готвите навсякъде.
Ценен кухненски уред, с който приготвяте здравословни и изключително вкусни ястия, само с няколко натискания на бутоните.
Мултикукър Diplomat се предлага в търговската мрежа, а може да се поръча онлайн на diplomat.bg