10 от изпълнителите на “Пайнер“ се обединяват в подкрепа на своя колега и приятел Деян Митев и изнасят благотворителни концерти за събиране на средства за болното му дете, съобщава "Канал 3".

Семейството има нужда от средства, за да продължи лечението на малкия Александър. Той е първи близнак и е с диагноза детска церебрална парализа /ДЦП/ спастична квадрипареза.

След непрестанно търсене на различни алтернативи, Алекс започна лечение в рехабилитационен център в Истанбул. Резултатът е видим и напредъкът е огромен, а лекарите дават надежда, че Алекс ще проходи, пишат организаторите.

Предстоят още доста посещения в клиниката, а сумата, която е необходима, е непосилна за семейството. За набиране на допълнителни средства за лечението, се организира благотворителен концерт в Сливен на 10 октомври в спортната зала в града.

"Очакваме Ви, за да помогнем на малкия Алекс!“, написа в социалната мрежа Нелина, която е един  от участниците в събитието.

На сцената на зала “Васил Левски“ в Сливен ще пеят още Здравко Мандаджиев, Пепи Христозова, Ивелина Колева, Славка Калчева, Тони Дачева, Галин, Айшенур и сестри Диневи.

Поради големия интерес бяха организирани два концерта днес, а точно в 19.00 тази вечер започва и вторият концерт.  На сцената на зала “Васил Левски“ в Сливен благотворително ще пеят още Здравко Мандаджиев, Пепи Христозова, Ивелина Колева, Славка Калчева, Тони Дачева, Галин, Айшенур и сестри Диневи.