43-годишен бургазлия се нуждае спешно от трансплантация на бъбрек. Милен Зайков страда от бъбречно заболяване от раждането си. Благодарение на проведено лечение бъбреците му функционират нормално, но се разболява от шарка, която впоследствие причинява бъбречна недостатъчност. Следващите пет години прекарва на хемодиализа, пише "Флагман".

През 1997 година му правят трансплантация в Санкт Петербург, Русия, и така животът за него започва отначало.

Милен завършва психология във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”, където среща своята съпруга, с която са заедно и до днес и се радват на две прекрасни бебета – близнаци.

В момента Милен Зайков е психолог в ОУ „Антон Страшимиров”, село Дебелт.

За съжаление през август 2017-а, след прекарана тежка уроинфекция, бъбрекът намалява драстично функцията си, животът му е в опасност и спешно е включен отново на хемодиализа.

За да може да води нормален начин на живот, да бъде до децата си, да ги гледа как растат и да го познават, когато пораснат, той отново се нуждае от бъбречна трансплантация. Така всичко започва от начало.

Клиника в Турция е готова да извърши трансплантацията, а офертата е на стойност 35 000 долара, което е непосилна сума за учителя и неговото семейство.

"Надявам се, че има добри хора, които ще ми подадат ръка и заедно ще съберем сумата, за да мога да живея нормално и да се радвам на това, за което съм мечтал години“, споделя Милен Зайков.

Сметката за вашите дарения е :

BG82BPBI79314046064701
BIC:BPBIBGSF

Милен Маргаритов Зайков