Откриха трупа на 80-годишния Ангел Байрактаров, който изчезна безследно преди 11 дни. Това съобщили за "Марица" от полицията в града под тепетата. Тялото е намерено в местността Узун чарши край Асеновград. По него няма следи от насилие. Установяват се причините за настъпилата смърт. 

Припомняме, че пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в района на село Моминско.  Ангел се е придвижил с автомобил , който е открит празен на следващия ден. Доброволци го издирваха няколко дни, като обходиха километри, но без резултат. 

Дъщеря му също съобщи в социалните мрежи, че Ангел е открит мъртъв. По думите й, тялото било на 3 километра от изоставената кола.

"Това е район, който преди беше претърсван многократно от доброволци, полицейски кучета и водолази. Трупът е открит на 11-ия ден. Към Ангел в същия ден е отправена заплаха за смърт от човек, който го е заплашвал в течение на 15 години и срещу него са подадени стотици жалби в прокуратурата, по които не са предприети никакви мерки", твърди тя. И продължава:

"Същото лице преди няколко месеца е нанесло жесток побой над Ангел и му се е заканил, че ще го унищожи и най-вероятно е изпълнил заканата си. В случая става въпрос за бездействие на прокуратурата, съчетано с чувство на безнаказаност у похитителя. В цял град се говори, че тази вражда е довела до фаталния край. Разследването по случая продължава и се надявам да възтържествува истината". 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук