Дългокраката синоптичка на bTV Натали Трифонова не се лишава от хляб, въпреки стройната си фигура. Тя беше забелязана пред богатия щанд с над 80 прясно изпечени хлебни и тестени изделия в новооткрития магазин на Kaufland в Младост 4. Видимо се забавляваше пред Пекарната, където прекара доста време докато си избра франзели и азиатски хлебчета.

Не пропусна и щанда със свежите предложения – там напълни количката си с екзотичните плодове ананс и манго, банани, като заложи и на богатия избор от български продукти - ябълки, пъпеш, домати и саксия с босилек.

В хипермаркета беше засечена от „момчето под прикиритие“ Александър Сано, с когото заедно си направиха селфи. Натали побърза да се похвали със снимката пред хилядите си фенове в социалните мрежи като сподели, че той я наричал „късото момиче“.

Двамата продължиха заедно пазаруването си в най-модерния хипермаркет на Kaufland като посетиха зоната „Фермерски пазар“, където веригата предлага продукти на регионални производители. Саното подбра за семейството си вкусни месни деликатеси и млечни продукти от семейни ферми и малки мандри от софийския регион.

На касите и двамата избраха тези на самообслужване като демострираха, че притежават картата за лоялни клиенти Kaufland Card.