Новото страшилище на Бургас на Йордановден потроши р-т “Черно и бяло“ в жк „Лазур“, а след това и килията в Пето РУП. Това е 26-годишният Георги Георгиев от жк „Изгрев“. Огромният нацепен мъжага работел като лична охрана на известен местен бос, съобщава Флагман.бг.

Страховитият екшън се разигра в събота вечерта. Мъжът заедно с още двама приятели нахлули с шут  на вратата на кварталния ресторант, където спокойно са празнували Йордановден няколко компании, включително и собственикът на заведението – г-н Йордан Йорговски. Тримата видимо били неадекватни – вероятно пияни и дрогирани, което наложило персоналът на ресторанта учтиво да им каже да напуснат обекта. Това обаче вбесило тримата мъже, които почнали да трошат наред.

След като е вкаран в ареста на Пето РУП-Бургас, Георги вместо да се укроти, побеснял още повече. Той потрошил килията, което наложило преместването му в друга. 

Флагман.бг научи името и на още един от участниците в екшъна. Това е 28-годишният Желязко Дуков, който работи в автомивка на бивш ъндърграунд звезда. Желязко и Георги били големи авери. Често създавали проблеми по заведенията, правейки се на големи мутри.