Пролетта идва, а с нея и стремежът към изваяни форми на тялото, които излъчват здраве и добро самочувствие.  „Зимните” и „ковидните“ натрупвания по бедрата, ханша, ръцете и корема се премахват бързо и ефективно с най-новата версия на революционното израелско медицинско изобретение Белаконтур.
Апаратът работи с нискочестотен ултразвуков резонанс, с който отстранява излишните мазнини, премахва целулита и „биреното коремче”, намалява обиколките на тялото. Изобретението е хит в над 60 страни по света заради уникалните си резултати - гарантирани и видими още след първата процедура.
 

В ефекта от процедурите клиентите бързо се убеждават сами. Медицинската методика въздейства ударно и подмладяващо върху множество процеси в организма – разгражда излишните мазнини от мастните клетки, ускорява метаболизма, укрепва мускулатурата, енергизира тялото и оформя силуета. Белаконтур е категорично призната за най-доброто изобретение за справяне с тлъстини без хирургична намеса и без странични последици и рискове. Безспорни са и положителните резултати, с които работата на уреда повлиява върху множество заболявания на модерния човек, както и за цялостното подмладяване и укрепване на организма. 
 
Историята
 
Изобретението е дело на израелския инженер Илан Фефелберг и десетина негови съмишленици. Уредът Белаконтур и едноименната фирма те регистрират в Йерусалим през 2004 г. В началото апаратът е оценен в Израел, Аржентина и Бразилия, а по-късно  в САЩ и в редица водещи европейски страни. Използван е в много престижни болници, тъй като коремното затлъстяване се счита за медицински проблем, а придружаващите ефекти повлияват отлично множество сериозни медицински състояния.
  
Технологията
 
Основана е на естествените процеси в тялото и не нарушава цялостта на мастната клетка. Ултразвукът топи вътрешните запаси от мазнини, които през кръвта и черния дроб се изхвърлят от тялото. Прилаганата терапия е абсолютно безвредна, безболезнена и безрискова, без никаква хирургична намеса.
 
Процедурата
 
Една терапия продължава 40 минути. Първоначално умната машина прави пълно обследване на зоната. Идентифицира тъканта, анализира данните и определя каква ултрузвукова вълна е необходима за прицелване в съответните участъци от тялото, след което изпраща импулси с строго определена мощ и посока.  
Една процедура обхваща избраната от пациента и лекаря зона – корем, ханш бедра или ръце. За постигане на желаната фигура,  най-често са нужни между 5 и 10 терапии.
 

Резултатите

 
Йо-йо ефект няма, поддържащи процедури не се налагат, а резултатът включва: редукция на обиколките и целулита, оформяне релефа на мускулите, видимо подмладяване на кожата, намаляване на задържаните течности, намаляване на болките в ставите, множество положителни ефекти върху целия организъм, приятно и релаксирано състояние по време на процедурите, никакви вредни ефекти.
 
Нови моменти и лечебни възможности с програмата Белаконтур от 2020
 
От 2020 г. заедно с най-новото поколение на уреда Белаконтур, екипът от Йерусалим съвместно със световноизвестната израелска болница Хадаса предлага комплексна,  укрепваща и дълбочинна лечебна безлекарствена програма за справяне с болестите на съвременния човек: затлъстяване, инсулинова резистентност, диабет, високо кръвно налягане, сърдечни проблеми, безсъние, депресии, тревожни разстройства, болки в тялото, ендокринни проблеми и много други.
 
Единственият у нас уред и протоколи за комплексно здраве на Белаконтур се намира в Медицински център „Епика“ в гр. София на адрес: площад „Преображение“ №1 (зад кино „Арена“-запад).
 
За контакт: 02/820 38 55, 0879853557, 0879851557; www.mc-epica.com, email: [email protected]