Млад мъж загина след жесток удар в пиян каруцар, който, както вече БЛИЦ информира, се движел необозначен и без светлини по първокласен път -6, водещ към с. Търничени. Инцидентът с 22-годишния Исмаил Бесоолу станал във вторник вечерта около 22,30, пише "Телеграф".
Исмаил бил от с. Александрово и се движел с колата си БМВ. Служители на КАТ- Казанлък споделиха, че автомобилът се е движел с изключително висока скорост и шофьорът не е имал време и възможност да отреагира на внезапно появилото се върху асфалта возило с жива тяга, което нямало светлоотразители. 

След удара в каруцата БМВ-то се претъркаляло в двора на съседна бензиностанция. По тъжна ирония на съдбата обектът бил на чичо му - известния бизнесмен Иса Бесоолу. Там колата помляла два метални стълба, част от стоманобетонната ограда и паркираните там две коли. 
 

Снимка: presstv.bg

Часове наред се наложило да бъдат рязани смачканите ламарини, за да бъде извадено приклещеното мъртво тяло на момчето. 

Каруцарят, жител на село Горно Черковище, се отървал само със синини и натъртвания, при прегледа с дрегер станало ясно, че е седнал на капрата с 2,07 промила алкохол в издишания въздух. Това е единадесетият загинал от началото на годината по пътищата на Старозагорска област. Образувано е досъдебно производство.