В рамките на няколко минути жена успява да отмъкне стоки от два различни магазина за почистващи препарати. За това сигнализираха собствениците на търговските обекти. Жената си има и подкрепление – в магазините влиза заедно с още един човек, който отвлича вниманието на продавачите, докато тя прибира каквото си хареса. Общата стойност на откраднатите продукти възлиза на 150 лева.

Жената се е насочила първо към магазина на Ивайло Симеонов. Кражбата в неговия обект е извършена около 18 ч. за около десет минути.

„Тя прибира серуми за коса и парфюми в чантата си. Под палтото си слага балсами за коса. Щетите за обекта ми са около 50 лева. Колежката не забелязва нищо съмнително, докато не вижда, че тя слага един артикул в чантата си, без да заплати. Няма да подам жалба в полицията, защото предния път, когато писах в районното, просто беше запълнена статистиката за кражбите и не последва нищо”, разказа Симеонов.

Другият ощетен собственик - Адриан Савов, обясни, че в търговския му обект тя е влязла отново в края на работния ден, заедно с мъж.

„Взели са омекотители, пасти за зъби, дезодоранти и продукти, характерни за домакинството. Действат професионално - единият прикрива другия и започват да крадат от първата секунда. Винаги съм на щрек, но този път успяха да ме изненадат”, посочи Савов.

След разпространяването на клиповете от извършените кражби много хора са се свързали с търговците, за да разкажат за подобни случаи със същата жена.