Състоянието на обичания от цяла България актьор Стефан Данаилов е тежко. Това разкри лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук. 

Председателят на Столетницата споделя още, че от седмица е в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА, които правят всичко възможно за прочутия си пациент. 

Лоши новини за състоянието на Ламбо, борят се за живота му 

"Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме", пише още Нинова.

Публикуваме пълния текст на поста й без редакторска намеса: 

"Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме."

Както БЛИЦ съобщи, Ламбо бе приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица, след като състоянието му се влоши. Той бе в Хисаря, за да продължи възстановяването си след инцидента, който претърпя през лятото в Поморие. Тогава по спешност бе приет в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. 

Стефан Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време преживя и онкологично заболяване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ