Във връзка с публикувана информация, че съм осъдена от Десислава Атанасова /ГЕРБ/ да заплатя разноски по дело, заведено от мен срещу нея за клевета, заявявам, че не съм получила съдебно решение и все още няма публикувани мотиви. Това съобщи в профила си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

"Адвокатите ми ще се запознаят с решението, щом го получа и ако отговаря на казаното от Атанасова, ще го обжалвам на втора инстанция.

Доколкото знам госпожа Атанасова има диплома по право, а и първокурсниците в Юридическия факултет знаят, че първоинстанционното решение не е окончателно", посочи тя. 

Както БЛИЦ съобщи, по-рано днес депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова обяви, че Софийският градски съд е отхвърлил жалбата на Нинова срещу нея и партията й като неоснователна. Според магистратите, Нинова трябва да заплати 2091 лв. разноски по делото на Атанасова и 1716 лв. на ПП ГЕРБ.
 

Във връзка с публикувана информация, че съм осъдена от Десислава Атанасова /ГЕРБ/ да заплатя разноски по дело, заведено...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Петък, 6 ноември 2020 г.