Полицаят от управлението в Банско Стоян Л., който преди няколко дни бе заловен пиян на работното място, а два дни по-късно катастрофира в Гоце Делчев и избяга от мястото на произшествието, отново пиян, днес претърпя поредната несгода, съобщава Struma.com.

На път за работа, тази сутрин, спънал се при слизане, паднал от служебната кола, шофирана от негов колега и изкълчил рамото си, закаран е за преглед в Спешен център, където официално потвърдили травмата.

След пакостите от миналата седмица, сега полицията ще плаща на полицая за причинената телесна повреда, квалифицирана като трудова злополука. 


Припомняме, че униформеният преди точно седмица се яви на работа след употреба на алкохол, а е бил дежурен и е трябвало да управлява служебен автомобил. Тогава бе свален от наряд и смяната му пое друг колега. Преди два дни Стоян от Хаджидимово отново се прояви.

Предизвика катастрофа в Гоце Делчев и изостави автомобила си, но бе открит от колегите си и беше установено, че отново е бил зад волана с алкохол.

Днес се контузи. Явно е, че несгодите преследват полицая, ден след ден. Срещу него е образувано дисциплинарно производство и за явяването на работа в нетрезво състояние и за причинената катастрофа. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук