Зрители на "Господари на ефира" са станали свидетели на поредна нередност. Оказва се, че млад мъж е бил пребит брутално от полицаи в Пазарджик.

Боби Ваклинов се срещна с пострадалия Светослав Петров, който пред него заяви, че е празнувал раждането на детето му.


"Да имахме купон, но не сме били шумни. Около 3 часа се изгаси токът и дойдоха полицаи, които ми взеха личната карта, но не пожелаха да се легитимират. Накараха ме да сляза с тях до патрулката. Казаха ми, че ще ми пишат акт заради високата музика, а аз им казах, че тогава ще си потърся правата, защото не съм съгласен. Тогава един от полицаите дойде до мен, бутна ме и ми вика "Ти си бил много отворен". Тогава ми каза да се кача в патрулката, сложиха ми белезници. В районното ме сложиха в една стая и започнаха да се редуват да ме бият тези двама души, които ме задържаха. В един момент съм загубил съзнание. Когато се върнах в съзнание ми дадоха документи, които да подпиша. Приятелите ми ме чакаха в районното, носиха ме на ръце до болницата, от където ми извадиха медицинско. Трябваше да се прибера заради другото си дете, което е на 7, иначе искаха да ме хоспитализират. Подал съм вече жалба", разказа потърпевшият.
 Мирослав Стоянов - говорител на полицията в Пазарджик, проговори за случая: "В момента тече вътрешна проверка, не мога да ви запозная с резултатите. Факт е, че по тялото на момчето се виждат следи от наранявания, но не мога да знам дали става въпрос за полицейско насилие. Имало е няколко сигнала за въпросната нощ за силна музика и викове. Колегите са се опитали многократно да се свържат с компанията в апартамента. Най-накрая са успели. Наредили са музиката да се спре и са го помолили да дойде до полицейския автомобил, за да му бъде съставен акт. Това е било всичко. Повече информация от вътрешното разследване не мога да изнеса", каза той.

 

Вижте скандално видео със следите от побоя и разказа на потърпевшия ТУК!!