Двама души са пострадали при катастрофа в село Драганово, други трима са с изгаряния, след като колата им се е запалила в движение. Пътнотранспортното произшествие е възникнало на 31 август в село Драганово. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР – Велико Търново.
 

На място е установено, че при ясно време и суха пътна настилка лек автомобил "Фиат", управляван от 20-годишен мъж, при движение с несъобразена скорост навлиза в насрещната лента, като блъска движещият се лек автомобил "Рено", управляван от 55-годишен шофьор.
 
При катастрофата леко са пострадали водачът на "Фиат"-а и пътник от другата кола. В Районно управление – Горна Оряховица е образувано досъдебно производство.
  
Малко по-късно на тел. 112 е получен сигнал и за самозапалил се автомобил, отново в Драганово. На място е установено, че след като е заредена с гориво – газ пропан-бутан, колата е потеглила и по-късно се е самозапалила. В следствие на това тримата пътуващи вътре получават изгаряния с различна степен.
 
Водачът и двамата пътници са транспортирани в УМБАЛ "Медика" – Русе без опасност за живота. В Районно управление – Горна Оряховица е образувано досъдебно производство