Всички сме чували израза, че "българките са най-хубавите жени на света". Е, това е факт! Все пак преди време от jenata.blitz.bg преди време попаднаха на една доста неприятна новина, свързана с българките

В материал, който една китайска журналистка написа, бе разкрито защо европейските (в това число и българките) се състаряват преждевременно.

Освен това от jenata.blitz.bg споделиха кои са признаците, които издава на мъжете дали една жена е мърла или се поддържа.

Сега обаче една читателка на jenata.blitz.bg написа доста интересно писмо, което изпрати на фейсбук страницата им, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

"След като бях в редица страни из цяла Европа разбрах, че принципите на хигиена на европейските жени са много по-различни от нашите.

Всяка държава има свои традиции и обичаи. Понякога това, което изглежда нормално за едни страни може да шокира жителите на други. Затова категорично мога да заявя, че принципите на хигиена при европейките са значително различни от тези, които са приети в България", сподели читателката на jenata.blitz.bg.

Но кои са неопровержимите факти, които доказват, че българките ужасно много се различават от останалите европейки, ще научите само на jenata.blitz.bg