Михаил Станчев, обвинен в убийството на хазартния бос Коста Николов-Миджурина и прострелването, което прати в кома Симона Тодорова, току-що бе доведен под конвой в Бургаския окръжен съд, съобщава "Флагман".

Стрелецът от Слънчев бряг Михаил Станчев скри лицето си с качулка в Окръжния съд в Бургас.В кулоарите на съда днес адвокатът на Михаил Станчев – Красимир Кацарски, каза, че той нямал спомен защо е стрелял в момичето. Бил пил нещо преди стрелбата, въпреки че по приницип не употребявал алкохолm, пише Burgasinfo.com.

В момента започва заседанието, на което ще бъде определена мярката за неотклонение на Михаил Станчев.

Съдбата на 37-годишния Михаил ще бъде решена от опитния бургаски магистрат Стефан Стойков.

В същото време адвокатът на Михаил Красимир Кацарски направи разкритие. Михаил Станчев, обвинен в убийството на хазартния бос Коста Николов-Миджурина и опита за убийство на красивата Симона, е употребил алкохол преди да стреля. Това разкри Кацарски, цитиран от "Флагман". По думите на адвокат Кацарски Михаил действал в момент на афект. Той стрелял със служебния си законнопритежаван пистолет. Имал разрешително за оръжие от 10 години.


"Михаил ми каза, че не помни нищо от инцидента", призна адвокат Красимир Кацарски.

Влюбеният килър Михаил ридае зад решетките, не може да си прости това, което е причинил на красавицата Симона

Окръжната прокуратура иска Михаил зад решетките, тъй като е обвинен в тежко умишлено престъпление, по което го грозят до 20 години затвор, а ако Симона издъхне - и доживотна присъда, а защитата ще пледира за по-лека мярка - домашен арест. 

Очаква се за пръв път Михаил да разкрие своята версия за инцидента. Вчера брат му проговори и разказа какво е склонило Михаил да убие Коста и простреля Симона. Припомняме, че в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в района на хотелски комплекс "Сън вилидж". В колата е била Симона, която е била извадена жива, но също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За извършител на зверството МВР е задържало 37-годишен мъж Михаил Станчев, при опит да премине границата с Турция.   

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!