Сигнал за брутално изнасилване е вдигнал на крак полицията в Поморие преди часове, пише Флагман.бг.

15-годишна от кв.“Свобода“ се е обадила на телефон 112, за да съобщи, че е отвлечена и зверски насилена от бившия си приятел – младеж на 21 години от същия квартал.

Пострадалата и насилника имали връзка, около година живеели заедно, но момичето решило да си тръгне, а това не се харесало на помориеца.

Според твърденията й той я отвлякъл, взел й телефона и закарал в дома си, след което я завързал със свински опашки и насилвал в продължение на два дни. Тийнейджърката едва се отскубнала, отишла при своя приятелка и от нейния телефон подала сигнал.

21-годишният млад мъж вече е арестуван, но заради деликатното естество на случая, до този момент няма официална информация от ОД на МВР в Бургас. Според непотвърдена информация той е с наложена мярка за неотклонение от 24 часа, която изтича съвсем скоро, но почти сигурно ще бъде удължена до 72 часа.

Назначен е преглед и експертиза на момичето, за да се установи дали е била насилена или всичко се е случвало с нейно съгласие. По китките й обаче действително имало следи от свински опашки, които са оставили трайни отпечатъци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук