Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, която нашумя с голите си снимки преди години направи куп пикантни разкрития за новата й професия на порно актриса, която я направи още по-популярна не само у нас.

Българката се похвали с цели седем ленти зад гърба си, въпреки че стартира с изявите си във филмите за възрастни съвсем скоро. Досега бял свят от тях били видели общо три. Тя сподели, че първото й видео, в което се отдава на ласки с друга жена е сринало сърввърите на гръцката компания, за която работи. Самата тя не знаела дали интересът, който е блокирал сайта е дошъл основно от нейни сънародници.

Голата кметица от Момин проход официално вече е порноактриса, мъжът ѝ присъства на снимките ВИДЕО 18+

В подкаста на "Star reporters" Диана даде да се разбере още, че поставя линия между професионалното и личния й живот. Тя бе категорична, че не се притеснява от децата си заради новата си професия. И сподели, че дори нейният мъж обмислял да тръгне по нейните стъпки.

Палавата кандидат-кметица не скри, че новата й професия й доставя удоволствие. Дотолкова, че изпитвала оргазми по време на снимките.

Иначе амбициите на Диана въобще не са малки. Тя изрази надежда един ден да снима заедно с големите звезди за най-големите продуцентски компании в порно индустрията отвъд Океана.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук