8888.bg е един от най-нашумелите платформи за казино игри и спортни залози в България. Те предлагат на потребителите си както добре познатите слотове, така и изцяло нови игри, които позволяват на играчите да се потопят в изцяло нов свят.

Една от най-новите игри носи заглавието „Honey of Gold”. Тя е интересна, забавна и разпускаща, а още повече – заредена с атрактивни печалби. Играта отвежда потребителите в свят на медена пита, изпълнена с комбинация от печеливши символи, типичният за пчелната вълна – мед, цветя и символ “J” за джакпот ниво. Специалният символ „меден кошер“ пък позволява на играча да умножи печалбата си до 5 пъти. Не може да се пренебрегне и бонус нивото от символите на буркан с мед, което дава допълнителни безплатни игри на играча.

Към играта е добавен и специалният Jackpot Temple, който е добре познат и любим на потребителите на 8888.bg. Към момента той е над 104 500 лв. и с всяка следваща секунда става по-голям, както и шансът на някой потребител да го спечели, докато се забавлява с любимите игри.

Важат правила и условия на 8888.bg, Разумна игра, 18+