Подлез на второстепенен път, изграден за достъп на товарни и други превозни средства до нивите около новия път за Слънчев бряг, се пълни с вода, сигнализира собственик на частно стопанство, намиращо се в близост, пише "Флагман". 

Подлезът е след кръговото, наричано от местните „Жезъла“, близо до район "Гробищен" на Поморие, където се намират няколко стопанства, винпром и къщи, които се обитават целогодишно.

Христо Атанасов е собственикът на имота, намиращ се най-близо до подлеза  и сигнализира за проблема. „От сутринта проверявам какво е нивото на водата, защото тук сме в ниска точка и още преди години при проливни дъждове сме се наводнявали.

След изграждането на новия път не се е случвало да вали така, времето беше предимно сухо. Притеснявам се защото водата, която се събира там се покачва постоянно и опасността да залее имотите в околността е реална“, коментира помориецът.

Очевидецът е заснел последната си проверка ВИДЕО:


Помориецът твърди, че е звънял на 112, свързал се и с Гражданска защита, но оттам не определят сигнала му за приоритетен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!