Дебнат ни опасни кафе автомати. Бръснарски ножчета прерязват ужасяващо хората, докато си взимат горещи напитки от машините в Пловдив, съобщава „Марица“.

Гражданин подал сигнал за кървавия капан, който дебнел на няколко места в града под тепетата. Потърпевшият разказва, че се порязал на бръснарско ножче докато си взимал кафе от машина в "Кършияка".

Острият предмет бил поставен в отвора, в който машината пуска ресто след поръчване на избраната напитка. "Пуснах левче, избрах си кафе. Машината ми пусна рестото от 20 ст.

Бръкнах в отвора да си го взема и усетих остра болка за секунда. Наведох се да погледна в дупката и видях мушнато бръснарско ножче. Порязах се, но сериозно. Въпросът е, че това е изключително опасно. Може да бръкне и дете", пише в сигнала си пловдивчанинът Момчил.

Опасните остриета са открити на още 4-5 места, като има и други пострадали. Не е ясно кой поставя ножчетата по кафе-автоматите, но се предполага, че става въпрос за тийнейджърска игра. Момчил апелира към всички да бъдат особено внимателни и първо да проверяват дали има нещо в отвора за ресто на кафемашината.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук