Възмутена гражданка разказа потресаваща история на пътя в Пловдив. Тя е била свидетел на грозна разправия. 

"В събота, пресичайки оживено кръстовище или по-точно кръговото на "Метро", попаднах на нелепа свада между шофьор и пешеходец. Наглият шофьор беше спрял в средната лента и слезе да се саморазправя с пешеходеца,(като с това си спиране там създаде огромна предпоставка за ПТП), който го призоваваше да си научи правилника за движение по пътищата", пише тя за Plovdiv24.bg. 

Очевидно шофьорът не беше спрял на пешеходната пътека и нагло крещеше на човека, че видиш ли, той трябвало да се огледа и да прецени как да пресече на въпросната пешеходна пътека, защото той нямало как да спре.

А бе хора, млади шофьорчета, много ви моля спазвайте правилата за движение. Не ми се мисли какво можеше да се случи, ако бях аз малко по-рано там, пресичайки с двете си деца - едно от които е бебе в количка. И този нагъл шофьор не се задоволи със саморазправата на пътя, а отби на близката спирка и продължи да се заяжда с въпросния пешеходец.

Явно с ясното самосъзнание, ако трябва, и да се сбие с него. Добре, че господинът беше достатъчно възпитан и отклони нападките и упреците на това пловдивско пешлеме, което за миг се помисли за голямата работа. Уважаеми шофьори, бъдете внимателни и пазете пешеходците. Това се случи около 13.00 часа", разказа жената.