Пияна руса дама връхлетя с автомобила си „Форд” комби в малък семеен магазин в пловдивския квартал „Коматево”. За случилото се алармираха жители на квартала в социалните мрежи, пише "Монитор". 

Като по чудо при екшъна в стил „Бързи и яростни” няма нито жертви, нито пострадали хора. Истински късмет е, защото на входа на магазинчето няколко минути преди жената да се забие с колата си, имаше деца, коментираха жители на Коматево.Катастрофата станала около 11 часа. На прав участък от пътя, който е без неравности, при ясна видимост и добри условия за шофиране, русата дама кривнала и се забила във входа на хранителния магазин.На лупинга й станали свидетели доста жители на Коматево, които останали крайно възмутени от неадекватните думи на жената след пътното произшествие.От два видеоклипа, заснети от Благовест Кочев и публикувани в групата „Коматево за коматевци”, се вижда, че русата шофьорка заваля думите, когато говори, показва среден пръст на минувачите и се държи неадекватно, като не престава да гали кучето си.„Уплашено е”, съобщава тя на насъбралите се хора, които не спират да я критикуват за поведението й.

От полицията в Пловдив на този етап не съобщават официално с колко промила е била младата дама и дали е била арестувана след екшъна, който сътвори в неделния ден.