Tоалетни чинии и бидета с автоматично пускане на водата, автоматично отваряне и затваряне на капака, автоматично отваряне и затваряне на седалката, с дистанционно управление с mp3 плейър и други екстри ще бъдат показани на започващото утре изложение "Стройко 2000".
Изложението продължава до 21 октомври в НДК. На него може да се види и уникална технология - "течен тапет", който е  лесен за полагане, елиминира цял процес в довършителните работи, екологически чист продукт, високи изолационни качества на шум и топлина, разнообразна цветова гама, освен това е и икономичен.
Фирма  от Великобритания ще покаже изключително интересна нова строителна технология - модулни форми за бетон, които съдържат в себе си перфектна шумо- и топлоизолация. Модулите се сглобяват много лесно и след като се напълнят с бетон, грубият строеж е готов. Строи се много бързо - 100 кв м се правят за един ден от двама души. Не е нужна висока квалификация на работниците. Възможни са най- сложни архитектурни форми, без това да оскъпява сградата.
Ще бъдат представени и ифрачервени отоплителни тела с уникална технология на швейцарската фирма infraSWISS AG със седалище в Люцерн. Революционните в технологично отношение отоплителни тела, които се произвеждат в Швейцария, са икономични, лесни за експлоатация и отговарят на най-високите изисквания за качество. /БЛИЦ