Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов е разпоредил светкавична проверка на инцидента, за инцидента, при който двама младежи са понесли тежки удари след сбиване в кв. Крайморие снощи, пише "Флагман".


Според установеното до този момент старши комисар Калоян Калоянов докладва, че след подадения сигнал на тел. 112 патрулна кола на Четвърто РУП-Бургас е пристигнала веднага на местопроизшествието. Автомобилът, с който са се придвижвали тримата, посочени като биячи, заедно с още 2 момичета, е бил идентифициран.

Около час след това е установена и самоличността на тримата нападатели. Според справката, с която Калоянов разполага обаче има разминаване във версията на Радул и Яни. 

От събраните до този момент данни излиза, че е имало спречкване между двете компании на паркинга на ресторант „Нептун“ в кв. Крайморие. Това е довело и до сбиването. 

Единият от тримата, сочени за нападатели, е бил разпознат от жертвите, като човек, който не е участвал в сбиването, поради което той е бил освободен още същата вечер. Другите двама се намират в ареста за 24 часа. 

"Няма човек, който да се ползва с нечий чадър и каквото и да е било покровителство, свършили сме си работата както трябва – до края на деня ще сме приключили преписката при нас и ще я докладваме в Прокуратурата. Независимо от това дали има счупена челюст или нараняване, което да сочи към средна телесна повреда, ние ще си свършим работата до края. Все още текат съдебно-медицински експертизи“, каза старши комисар Калоян Калоянов.

Началникът на Четвърто РУП-Бургас – Халид Аптараман,  в момента приема родителите на двете момчета, настанени в неврохирургия, за да им представи всички обстоятелства от снощи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!