Варненка сподели интересен коментар за това как по чудо е избегнала зловеща катастрофа, съобщава Varna24.bg.

В инцидента пострада 2-годишно детенце, което бе с фрактура след жестокия сблъсък по пътя за Галата. Публикуваме споделеното от Мариана Венкова на 16 септември без редакторска намеса:

"Размисли вечерни за бързането... Аз съм от хората, които винаги бързат... И все не ми стига времето...

Днес, като никога, едни от удобните ми обувки ми направиха зверска пришка.В края на деня вече куцах. Сигурно съм била потресаваща гледка, коцукащ кон в официална рокля.... Вечерта, на път за базата се отбих в Лидъл.

Излизайки от касата на Лидъл си помислих, че дори нямам сила да си добутам количката до колата, а идеята да я върна на стоянката направо я изхвърлих от главата си. Куцукайки до колата, забелязах, че някой вече беше зарязал количката си до моята кола. Замислих се и бая се почудих. Накрая реших, че няма да съм следващият идиот, който прави така, и бавно, куцукайки, проклинайки целия свят, стиснала зъби от болка, върнах и двете колички.

Това ме забави около 5 минути. Тези обаче 5 минути ме разделиха от зверска катастрофа само няколко минути по-късно. Оказах се 10та-11та кола след удара, който явно е бил страшен, предвид снимките, които после публикуваха. А звукът от приближаващите пожари и линейки бе страховито реален!

За щастие няма жертви, поне такава информация излезе.

Обръщайки колата малко по-късно, за да мина през Боровец и да стигна до базата, се усетих, че се разтреперих от осъзнаването, че именно тази необичайна пришка от удобни обувки днес ме забави. Иначе можеше и аз да съм по таван....

Време ми е да спра да бързам и да забавя темпото, по-ясен знак надали ще получа!

А за всички вас, които натискат педала до края, за да спестят няколко минутки от натоварени си график, погледнете добре снимките и се замислете.... Дано на всеки, който бърза му излезе поне по една пришка, която да го забави..."

Снимка от катастрофата бе публикувана в групата Виждам те КАТ-ВАРНА.