Разпознавате ли мъжът от видеозаписите? Краде авточасти от коли в бургаския жк. "Възраждане". За това сигнализира бургазлия, който е станал жертва на набезите му, пише "Флагман".

Случаят се разиграва на 14 май, малко след 21 часа, когато непознат се навърта по ул. "Македония" до лек автомобил БМВ Х5. След няколко огледа отново е връща при возилото и започва свободна да сваля части от предницата на колата. 

По думите на собственика липсват машинка за почистване на фарове и капачките на бронята.


Явно съмнителният мъж е имал нужда точно от такива резервни части и е решил бързо и безплатно да се снабди с тях. Собственикът е подал жалба в Първо РУ-Бургас, като се надява органите на реда да заловят престъпника. 

Кадрите от записите са публикувани и в социалните мрежи, където от коментиращи става ясно, че това не е първото посегателства към движимата собственост на бургазлии.

Потребител се оплака, че е останал без капачка за пръскалка десен фар, дясна лайсна на таван  и капачка на предна броня, която крие куката. Тук кражбата става на ул. "Хан Крум", а автомобилът е Мерцедес CLK.

Безспорно жк. "Възраждане" се превръща в мишена за автомобилните крадци, бъдете много внимателни и проверявайте често вида на колите си.