Аз съм един здрав човек, много рядко се разболявам. Преди това да се случи, съм казвал: "Пазете се, спазвайте дистанция". Мислих си, че няма да ме сполети.

Това заяви в ефира на Нова телевизия Веселин Маринов, който проведе тежка битка с COVID-19. 

"Вдигнах температура, тествах се и в началото го приех на шега. Цяла седмица нямах никакви симптоми, после нещата се усложниха и прекарах 6 дни в болница. Там видях реално колко е страшно всичко и непредвидима е тази болест", сподели естрадният певец.

Тази страшна болест вече не знам кога ще свърши и ще мога да пея песните си. От 6 октомври не съм пял, това не ми се е случвало. Изгубих хората, които работят за мен, освободени са. Каквито и ресурси да съм имал - те свършват", оплака се Веско Маринов.

"Всичко, което съм изкарвал, съм го вкарвал в себе си, но съм мислил, че е било инвестиция. След 1 година пълен застой започвам да усещам некомфортност, която ме притеснява", призна изпълнителят.

Той разкри, че в неговото семейство майка му, дъщеря му, зет му и майката на дъщеря му също са се сблъскали с коронавируса

"Сега осмисля живота ми. Не винаги любовта е само във филмите и си заслужава да я търсиш, за да се случи", коментира той връзката си с жената до себе си - Веселина.