Досъдебно производство за хулиганство е образувано в столичното Пето РУ. Задържани са трима, двама от които са разпознати като преки извършители на хулиганската проява
 

Както БЛИЦ първо писа вчера около обяд, в района на бул. „Вл. Вазов“, впрегнат в каруца кон, е успял да се откъсне от впряга и бягайки по булеварда е увредил движещ се автомобил, като е нанесъл материални щети на още няколко паркирани коли.
  При възникналата след инцидента разпра, шофьорът на един от автомобилите бил нападнат от каруцаря и негови роднини.  Последвало задържането на трима от участниците в  скандала, двама от които са разпознати като преки извършители на хулиганската проява. Водачът на автомобила е прегледан в болница и освободен с леки наранявания.

Страшен разказ на ръган и бит от роми на кръстовището в София: Имам рана на милиметри от сънната артерия, можеше да ме убият! (СНИМКИ)

По случая е образувано досъдебно производство, на каруцаря са съставени и актове за нарушение на ЗДвП. Пристигналите на място пътни полицаи са успели да заловят бягащото животно, което е настанено в конна база. 
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!