Тежка катастрофа е станала близо до лобното място на журналиста Милен Цветков. Това става ясно от снимка, публикувана в социалните мрежи. На кадъра се вижда как кола е смачкана и е избутана в единия край на платното.

Все още не е ясно какво точно се е случило и дали и колко са пострадалите при инцидента. 

Веднага под поста обаче се заредиха коментари от потребители. Според един от тях инцидентът е станал преди 4 часа тази нощ, като в удара е участвала и линейка. 
Все още не е ясно каква е причината за инцидента.

 

 

Припомняме, че на Великден, 19 април 2020 г., Милен Цветков претърпява тежка автомобилна катастрофа на булевард „Черни връх“ в София, причинена от 22-годишен шофьор под влиянието на коктейл от наркотици, и умира минути по-късно, непосредствено преди да бъде приет в болница „Пирогов“.

Докато изчаква на червен светофар, компактният кросоувър Субару Форестър на Цветков е помлян от другия водач с Ауди Q7. По първоначални изчисления аудито се е движело с не по-малко от 100 км/ч, 2 пъти повече от позволената от закона скорост за движение в градска среда.

След преглед е установено, че 22-годишният шофьор е имал амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин и лексотан в тялото си по време на катастрофата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!