Неотдавна жената на мистериозно изчезналия алпинист Боян Петров – Радослава Ненова, шокира всички с последния си фейсбук статус

БЛИЦ припомня, че Боян Петров участва в експедиция в Хималаите, но след 3 май изчезна мистериозно, а тялото му така и не бе открито.

Преди това Радослава пък проплака, че "върви по острието на живота... допуснах много, много грешки".

Малко след това тя направи неочаквана изповед.

Сега обаче Радослава реши да сподели каква е била отминалата година за нея.

В личния си фейсбук профил тя написа следното (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„2018 за мен и много хора ще остане като годината на Боян Петров. 

Предлагаха ми да правим календари и разни картички, но на мен ми се струваше като да не е моето нещо....Боян не е туристическа атракция за да се усмихва от чаши, тениски и календарчета. Той е вдъхновител и мотиватор. Затова направих този тефтер с мотивация за всеки ден! Вътре има част от последните му снимки от ШишаПангма малка част от това което ми е пращал като текстове от там, снимки от други експедиции ....спиращи дъха. И мисли на различни вдъхновяващи личности на всеки лист, а празното пространство запълнете както вие пожелаете. 

Може да не промените света, но не се давайте той да ви промени! Изпращайте своите послания към вселената....тя ще ви чуе! 
Тефтерът ще бъде наличен в магазините за екипировка и при мен. Надявам се да ви зарадва“.

Освен всичко Радослава сподели и на каква цена продава творението си.
 

Впечатление прави обаче  новата й профилна снимка. На нея жената до мистериозно изчезналия алпинист се е снимала в снега, но за сметка на това доста разголена, показвайки секси пъпче.