Увеличава се броят на българските туристи, които преоткриват родното море и избират за своята лятна почивка курортите на Черноморието. „Получаваме все повече запитвания за престой в затворените ни ваканционни комплекси, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Ръст на туристите се наблюдава и от страна на съседните ни държави като Сърбия, Македония, Румъния, Украйна и Молдова, споделят от водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп.

Те припознават България като чудесно място за летен туризъм, привлечени от достъпните цени, отличните условия за почивка и възможността да дойдат до страната ни с автомобил – силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

„Сред клиентите ни има търсене на разнообразни варианти за отдих, като преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон. Много често, в края на своята почивка, доволни от престоя си туристи, се превръщат и в собственици на ваканционен имот“, допълват от компанията инвеститор.

 Затворените комплекси на Галакси Инвестмънт Груп „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“ са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър. „С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, ваканционните ни комплекси са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, споделят още от компанията.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори за избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3 000 семейства в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас.

Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barceló - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.

За да бъде гарантирано уединение и сигурност, във ваканционните комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“ са осигурени още звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг. Допълнително предимство е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и почивка.