Преди минути служители на ДАНС са влезнали в „Кинтекс“ и изземват документи и информация за плащания към офошорна фирма в Дубай. Това съобщи бившият директор на дружеството Александър Михайлов. В профила си в във Фейсбук той уточни, че е бил уволнен от Корнелия Нинова, защото е отказал да участва именно в тези схеми.

Ето какво написа Михайлов: 

Преди минути #ДАНС влязоха в Кинтекс 

Изземват се документи и информация за плащанията на дружеството във валута!

Това се случва часове, след като в ефира на #БТВ разказах схемата за източване на държавната фирма, която хората на Корнелия Нинова активираха в последните дни. По нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от #Дубай - фалшив посредник.

Аз бях уволнен преди 3 месеца, защото отказах да участвам в тези схеми.

Вече няма човек, който да не е разбрал истината защо бях неудобен на Корнелия Нинова. Тя ще отговаря на въпросите оттук нататък.

Знаете ли кое е най-жалкото обаче: никой няма да потърси съдебна отговорност от нея. Защото тя си назначи #бушони в „Кинтекс“, които сега ще изгорят.

Неудобните като мен тя се опитва да смаже с изфабрикувани дела и откровени клевети.

Всички ние, данъкоплатците в България, платихме 800 000 лева на офшорка в Дубай и още 70 000 лева, за да води държавата дела срещу мен по разпореждане на Корнелия Нинова.

Това е наследството от управлението на Председателя на БСП.

Днес не се радвам, че истината победи. Днес съм гневен, защото такива хора винаги излизат сухи. Те ще продължат да говорят красивите си лъжи и ще се намират наивници, които да им вярват.

Жалко за България.

P.S. Поздравления към ДАНС за бързата реакция, може и да име искрица надежда за Родината ни.