Преди няколко дни Мис България 1998 Наталия Гуркова бе модел на обучение на фризьори, което се проведе в София. Лектор на грандиозното събитие бе топ коафьорът от Благоевград Тоше Ефтимов.

Тошко разказа малко повече за срещата си с красавицата и ето какво сподели:

,,Когато най красивата жена в България топа на топа остави косата си в моите ръце, стават чудеса. Много се радвам, че се срещнах с нея. Тя е един прекрасен и земен човек. В деня, в който се проведе въпросното обучение бе убит мъжа ѝ“.

БЛИЦ припомня, че мъжът на Наталия Гуркова, известният сръбски предприемач Джордже Михалевич, беше застрелян в Бедфордвю-ЮАР, където двойката живее от години. Убийството стана на светофар-като очевидци са докладвали, че двама мъже на мотор са следвали колата, в която се е возил Джордже.

„Наталия ми сподели, че много обича Благоевград, тъй като тук е учила и всеки път, когато има възможност го посещава за да си спомни добрите мигове, които е имала. Радостен съм от факта, че поиска всеки път, когато има път към югозапада да оставя косата си в моите ръце. Това означава много за мен“, каза топ коафьорът, цитиран от Struma.com.

Тоше Ефтимов вече близо десет години е един от най-търсените фризьори в областта и не само. През 2017-та година той представя България на коафьорско шоу в Гърция с още двама българи. Също така на много от обученията му той събира фризьори от цялата страна в родния град. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!