Момиче продава балната си рокля в социалната мрежа, за да помогне на млад баща, който се нуждае от средства за лечение на тежко онкологично заболяване.
„Зов за помощ! Здравейте приятели и добри хора. Продавам балната си рокля, за да мога да помогна на едно 24-годишно момче и любящ баща, борещ се с рака. Всичките пари от роклята ще бъдат дарени за Денислав Соколов – Тетриса, който има насрочена операция за 17 май 2017. Нека помогнем на това младо момче да живее и види детството на детенцето си! Надявам се да намерим момичета, които изчакват последния момент или просто някой с добро сърце, който би го направил и само за каузата”, пише в профила си в социалната мрежа Виктория Димитрова.Денислав Соколов е от Велико Търново. Той е семеен от три години и съвсем скоро е станал баща. За заболяването си научава, след като коляното започва да го боли и да се подува. При направената рентгенова снимка става ясно, че младият мъж има тумор. Веднага след това той посещава Университетска специализирана болница по ортопедия, където е направена биопсия и се установява, че става дума за злокачествено образование.Денислав и близките му се спират за лечение на частна клиника в Турция, където са направени три последователни химиотерапии, от които обаче досега ефект няма. Туморът продължава да расте. Насрочена е спешна операция, за която обаче Денислав трябва да заплати сумата от 81 хил . лв., която е непосилна за него и семейството му. Приятели на мъжа отправят във Фейсбук призиви за дарения за събиране на необходимата сума.

Цялата информация за заболяването му, както и подробности за дарителската кампания, можете да намерите във фейсбук групата ПОМОЩ ЗА ДЕНИСЛАВ СОКОЛОВ.